De ce este indispensabil un program de contabilitate pentru majoritatea afacerilor?


In zilele noastre este aproape imposibil sa tinem contabilitatea unei firme pe hartie, sa facem note contabile, balante, impozit profit, bilant, declaratii fara  utilizarea unui program de contabilitate.

Sistemele manuale, viabil atunci când o companie este foarte mica,  devin greoaie si nu ofera perspective strategice . Un program de contabilitate automatizează întregul proces de contabilitate eliminand înregistrările manuale,  intrari multiple de date, evidenta pe foi de calcul tabelare, etc.

Folosind un program de contabilite totul devine mai usor si mai rapid, evitand si inerentele erori care pot aparea cand lucram manual.

Nu exista nici o indoiala ca in ziua de azi  folosirea unui  software de contabilitate are un impact semnificativ asupra afacerii unei firme.

Dupa parerea mea, firmele romanesti ar trebui sa opteze pentru un program de contabilitate romanesc,  care nu nu are inconvenientele uzuale ale aplicatiilor straine adaptate pentru piata româneasca. Chiar daca  unele programele straine au optiune de actualizare a modulelor in conformitate cu  modificarile legislative in domeniu,  costul acestora este exagerat.

O soluţie completă pentru gestionarea afacerilor pe care v-o propun este programul de contabilitate ICAS,  este gratuit si usor de utilizat.

ICAS contabilizeaza modul în care trebuie să faci afaceri!

Toate modificarile legislative vor fi reflectate concomitent in modulele programului.

ICAS  vă ofere o mai mare viteză, putere şi fiabilitate,  având capacitatea de a se adapta rapid la afacerea unei fime.  Proiectat pentru viteza de neegalat, robustete,  scalabilitate şi fiabilitate, va ajuta să depăşiti provocările unei afaceri în creştere .

Capabilităţi multi – lingvistice şi sincronizarea de date , vă permit să gestionati afacerea fără bariere lingvistice sau  graniţele geografice .

Programul de contabilitate ICAS, poate gestiuna un numar nelimitat de inregistrari. ICAS  va stoca documentele contabile şi înregistrările contabile în acelaşi timp, din documente de baza genereaza rapoarte contabile ,  situaţii pentru clienţii si furnizorii , etc. Rapoartele pot fi vizualizate pe orice perioada de timp indiferent daca nu au fost inchise anumite luni contabile.

Ofera acces rapid si usor la informatii sprijinand factorul decizional oferind o perspectivă puternica în performanţele afacerii.

Ofera posibilitatea de a afla informatii utile despre activităţile de exploatare a companiei sale, activităţile sale de investiţii  şi activităţile sale de finanţare .

Prin utilizarea programul de contabilitate ICAS economisiti timp si bani.

Advertisements

About expertsoftwarecompany

program contabilitate gratuit
This entry was posted in Programe. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s